Menu
Your Cart

ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ

ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ

THE PINK STUFF МАГИЧЕСКА ПОЧИСТВАЩА ПЯНА ЗА WC 3Х100 ГР. THE PINK STUFF МАГИЧЕСКА ПОЧИСТВАЩА ПЯНА ЗА WC 3Х100 ГР.
Hot ИЗЧЕРПАН
Модел: 4231
The Pink Stuff почистваща пяна за WC е иновативен продукт, предназначен за лесно и ефективно почистване на тоалетната чиния. Тази специално формулирана почистваща пяна съчетава силните почистващи свойства на The Pink Stuff с удобството на сашето, което прави удобен и лесен за употреба.С The Pink Stu..
9.99лв.
THE PINK STUFF MIRACLE SCRUBBER KIT К-Т ЗА ПОЧИСТВАНЕ 2Х500ГР ПОЧИСТВАЩА ПАСТА+ЕЛ. СИСТЕМА ЗА ПОЧИСТВАНЕ+4 ПРИСТАВКИ+БАТЕРИИ THE PINK STUFF MIRACLE SCRUBBER KIT К-Т ЗА ПОЧИСТВАНЕ 2Х500ГР ПОЧИСТВАЩА ПАСТА+ЕЛ. СИСТЕМА ЗА ПОЧИСТВАНЕ+4 ПРИСТАВКИ+БАТЕРИИ
Hot -9 %
Модел: 4227
Комплектът Pink Stuff Miracle Scrubber Kit е цялостно почистващо решение, предназначено да се справи ефективно с трудни петна и мръсотия. Този комплект включва набор от инструменти и продукти, за да се осигури цялостно и ефикасно почистване.Звездата на комплекта е почистващата паста 2x500g. Тази мощ..
49.99лв. 55.00лв.
PUROX / ПУРОКС ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И АРОМАТИЗИРАНЕ НА ПЕРАЛНЯ 250МЛ.
Hot ИЗЧЕРПАН
Модел: 4226
ПУРОКС ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕРАЛНИ МАШИНИ С 6 ДЕЙСТВИЯ.ХИГИЕНИЗИРА, ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВА И ПОДДЪРЖА МЕХАНИЗМИТЕ НА ПЕРАЛНЯТА, ПРЕМАХВА НЕПРИЯТНИТЕ МИРИЗМИ, ПРЕМАХВА ОСТАТЪЦИТЕ ОТ ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ, ДОКАЗАНО ПОЧИСТВА ВСИЧКИ ВЪТРЕШНИ ЧАСТИ КОИТО ИМАТ ДОСЕГ С ВОДАТА И ПЕРИЛНИТЕ ПРЕПАРАТИ.ЗА НАЙ ДОБЪ..
4.99лв.
Модел: 4223
DUAL POWER ОБЕЗМАСЛИТЕЛ С АРОМАТ НА ЛИМОН.НОВА ФОРМУЛА ЗА ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ И ОТСТРАНЯВАНЕ НА ЗАМЪРСЯВАНИЕТА БЕЗ НАДРАСКВАНЕ...
4.80лв.
Модел: 4222
МОКРИ КЪРПИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА БАНЯ.СЪДЪРЖАТ ПРЕПАРАТ, КОЙТО ПОЧИСТВА И ПРИДАВА БЛЯСЪК НА ПОВЪРХНОСТИТЕ В БАНЯТА..
4.50лв.
Модел: 4221
СЪДЪРЖАТ ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА УПОРИТИ ЗАМЪРСЯВАНИЯ И ПЕТНА ПО КОЖЕНИ ИЗДЕЛИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ОБУВКИ..
4.50лв.
SCRUB MOMMY ДОМАКИНСКА ГЪБА - ДВУЛИЦЕВА
Hot -9 % ИЗЧЕРПАН
Модел: 4219
АЗ СЪМ БЕЗОПАСНА ВЪРХУ ТИГАНИ С НЕ ЗАЛЕПВАЩО  ПОКРИТИЕ И ДРУГИ ДЕЛИКАТНИ ПОВЪРХНОСТИ.МОЯТА УСМИВКА ПОЧИСТВА И ДВЕТЕ  СТРАНИ НА ВАШИТЕ ПРИБОРИ ЕДНОВРЕМЕННО.ИЗПЛАКВАМ СЕ И МОГА ДА СЕ ПОЧИСТВАМ ВЪВ ВАШАТА СЪДОМИЯЛНА МАШИНА.ОЧИЧКИТЕ МИ ОСИГУРЯВАТ ЕРГОНОМИЧНО ЗАХВАЩАНЕ САМО С ДВА ПРЪСТА.АБСОРБИ..
9.99лв. 10.99лв.
ДР. ПРАКТИ ЕКСПРЕС ПРЕПАРАТ ЗА СТЪКЛА СПРЕЙ 1Л
ИЗЧЕРПАН
Модел: 4218
DR. PRAKTI ПРЕПАРАТ ЗА СТЪКЛА С АЛКОХОЛ И ОЦЕТ.ПРЕПАРАТ СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА И СТЪКЛЕНИ ПОВЪРХНОСТИ С НОВА ФОРМУЛА С АЛКОХОЛ И ОЦЕТ ЗА БЕЗУПРЕЧНО ПОЧИСТВАНЕ НА ПРАХ, ЗАМЪРСЯВАНИЯ И МАЗНИНИ ОТ СТЪКЛЕНИ, ОГЛЕДАЛНИ, ЛАМИНИРАНИ И ГЛАНЦИРАНИ ПОВЪРХНОСТИ У ДОМА.ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВА БЕЗ ДА ОСТАВЯ ПЕ..
3.99лв.
ДРЕЙН СТИКС СТИКОВЕ ЗА ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ 12БР ДРЕЙН СТИКС СТИКОВЕ ЗА ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ 12БР
Hot
Модел: 4217
DRAIN STICKS 12БР СТИКОВЕ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ЧИСТИ КАНАЛИ И ЗАЩИТА ОТ ЗАПУШВАНЕ, КОИТО ЕФЕКТИВНО СЕ БОРЯТ СРЕЩУ НЕПРИЯТНИТЕ МИРИЗМИ.ДРЕНАЖНИТЕ СТИКОВЕ СА ИДЕАЛНИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЧИСТОТАТА НА КАНАЛА НА МИВКИ, ВАНИ И ДУШ КАБИНИ( ЕДИН СТИК ИМА ЕФЕКТИВНОСТ ДО 1 МЕСЕЦ )...
4.99лв.
Модел: 4211
KRET MULTI ACTION ZAL DO WC 750ML ПРЕМАХВА БАКТЕРИИТЕ ОТ ТОАЛЕТНИ ЧИНИИ, БИДЕТА И ПИСОАРИ.ТОЙ СЕ ГРИЖИ ЦЯЛОСТНО ЗА ВАШАТА ТОАЛЕТНА, КАТО ОСИГУРЯВА НЕЙНАТА ХИГИЕННА ЧИСТОТА.БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИНОВАТИВНАТА СИ ФОРМУЛА ПРЕМАХВА КОТЛЕН КАМЪК И ОТЛАГАНИЯ ОТ РЪЖДА, НЕЖНО ИЗБЕЛВА И ПРИДАВА БЛЯСЪК.ПРАВИЛНАТА КО..
4.99лв.
КРЕТ ПАУЪР ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА WC 750МЛ
ИЗЧЕРПАН
Модел: 4210
KRET POWER ZAL DO WC 750ML - ГЕЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА WC С 12 ДЕЙСТВИЯ И ДВА ПЪТИ ПО-СИЛНА ФОРМУЛА ОСИГУРЯВА ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВАНЕ.ПРЕМАХВА ЗАМЪРСЯВАНИЯ, КОТЛЕН КАМЪК,ПЕТНА, ПРИДАВА БРИЛЯНТНА БЕЛОТА И БЛЯСЪК.НЕУТРАЛИЗИРА  НЕПРИЯТНИТЕ МИРИЗМИ, ПОЧИСТВА И ПОД РЪБА НА ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ, ДЕЙСТВА ПОД И НА..
4.99лв.
CHANTE CLAIR ЛИМОН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ ПОМПА 600 МЛ
-14 %
Модел: 4209
ШАНТА КЛЕР ЛИМОН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ С ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ СРЕЩУ УПОРИТИ МАЗНИНИ.ПОДХОДЯЩ КАКТО ЗА ДОМАШНО ПОЛЗВАНЕ, ТАКА И ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО.ОТСТРАНЯВАЗАМЪРСЯВАНИЯ ОТ ФУРНИ, АБСОРБАТОРИ, ГРИЛ, СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ, ПЛОТОВЕ, ПОДОВИ НАСТИЛКИ.МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕТНА ОТ ДРЕХИ.ПРОИЗВОДИТЕЛ: ИТАЛИ..
5.99лв. 6.99лв.
CHANTE CLAIR МАРСИЛИЯ ОБЕЗМАСЛИТЕЛ ПОМПА 600 МЛ
-14 %
Модел: 4208
ШАНТА КЛЕР МАРСИЛИЯ ОБЕЗМАСЛИТЕЛ С ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ СРЕЩУ УПОРИТИ МАЗНИНИ.ПОДХОДЯЩ КАКТО ЗА ДОМАШНО ПОЛЗВАНЕ, ТАКА И ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО.ОТСТРАНЯВА ЗАМЪРСЯВАНИЯ ОТ ФУРНИ, АБСОРБАТОРИ, ГРИЛ, СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ, ПЛОТОВЕ, ПОДОВИ НАСТИЛКИ.МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕТНА ОТ ДРЕХИ.ПРОИЗВОДИТЕЛ: И..
5.99лв. 6.99лв.
CHANTE CLAIR ЛАВАНДУЛА ОБЕЗМАСЛИТЕЛ ПОМПА 600 МЛ
-14 %
Модел: 4207
ШАНТА КЛЕР ЛАВАНДУЛА ОБЕЗМАСЛИТЕЛ С ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ СРЕЩУ УПОРИТИ МАЗНИНИ.ПОДХОДЯЩ КАКТО ЗА ДОМАШНО ПОЛЗВАНЕ, ТАКА И ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО.ОТСТРАНЯВА ЗАМЪРСЯВАНИЯ ОТ ФУРНИ, АБСОРБАТОРИ, ГРИЛ, СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ, ПЛОТОВЕ, ПОДОВИ НАСТИЛКИ.МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕТНА ОТ ДРЕХИ.ПРОИЗВОДИТЕЛ: ..
5.99лв. 6.99лв.
ФАБУЛОЗА ЛАЙМ И МАНДАРИНА СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА БАНЯ 500 МЛ
ИЗЧЕРПАН
Модел: 4197
FABULOSA ХИГИЕНИЗИРАЩ И ПОЧИСТВАЩ СПРЕЙ ЗА БАНЯ 500 МЛПРЕМАХВА С ЛЕКОТА СЛЕДИ ОТ КОТЛЕН КАМЪК, САПУНЕНИ УТАЙКИ И ДРУГИ ЗАМЪРСЯВАНИЯ.ПРИДАВА ПРИЯТЕН АРОМАТ НА ЛАЙМ, БОСИЛЕК, МАНДАРИНА.НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА БОЯДИСАНИ ПОВЪРХНОСТИ И ПЛАСТМАСА.ПРОИЗХОД: UK..
5.50лв.
ФАБУЛОЗА ПЕШЪН ФРУТ СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА БАНЯ И ДУШ 500 МЛ
ИЗЧЕРПАН
Модел: 4196
FABULOSA ПОЧИСТВАЩ СПРЕЙ ЗА ПОВЪРХНОСТИТЕ В БАНЯТА.БЕЗУПРЕЧНО ПОЧИСТВА И ХИГИЕНИЗИРА И ДУШ КАБИНИ.ПРЕМАХВА КОТЛЕН КАМЪК, СЛЕДИ ОТ ВОДНИ КАПКИ, САПУНЕНИ УТАЙКИ.ПРИЯТНО АРОМАТИЗИРА.НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА БОЯДИСАНИ ПОВЪРХНОСТИ И ПЛАСТМАСА.ПРОИЗХОД: UK..
5.50лв.
Модел: 4191
COCO & LOLA PET BED REFRESHER 500МЛ ХИГИЕНИЗИРАЩ, ПОЧИСТВАЩ И ОСВЕЖАВАЩ СПРЕЙ ЗА ЛЕГЛА НА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ, ПОДХОДЯЩ ЗА МЕКА МЕБЕЛ.НЕГОВИЯТ АРОМАТ ВДЪХНОВЕН ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ С ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ПРЕМАХВА МИРИЗМИТЕ И ОСТАВЯ СВЕЖ АРОМАТ НА БИЛКИ...
6.99лв.
BLOO POWER ACTIVE OCEAN WC ГЕЛ 700 МЛ
ИЗЧЕРПАН
Модел: 4185
БЛУ ПАУЪР АКТИВ ОКЕАН ГЕЛ ЗА ТОАЛЕТНА 700 МЛЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВА И ОСТАВЯ ДЪЛГОТРАЕН АРОМАТ.ПРЕМАХВА С ЛЕКОТА ЗАМЪРСЯВАНИЯТА И КОТЛЕНИЯ КАМЪК...
4.90лв.
BLOO POWER ACTIVE FLOWERS WC ГЕЛ 700 МЛ
ИЗЧЕРПАН
Модел: 4184
БЛУ ПАУЪР АКТИВ РОЗОВИ ЦВЕТЯ ГЕЛ ЗА ТОАЛЕТНА 700 МЛЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВА И ОСТАВЯ ДЪЛГОТРАЕН АРОМАТ.ПРЕМАХВА С ЛЕКОТА ЗАМЪРСЯВАНИЯТА И КОТЛЕНИЯ КАМЪК...
4.90лв.
FAIRY НОН СКРАЧ ДОМАКИНСКА ГЪБА 3 БР
ИЗЧЕРПАН
Модел: 4181
ФЕЙРИ НОН СКРАЧ ГЪБИ 3БР В ОПАКОВКАИЗКЛЮЧИТЕЛНО МЕКА ГЪБА, КОЯТО НЕ НАДРАСКВА ПОВЪРХНОСТИТЕ.ИДАЕЛНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЕЛИКАТНИ И НЕЗАЛЕПВАЩИ ПОКРИТИЯ, НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА.ЗА ДОМАШНА И ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.РАЗМЕР: 9.5 Х 7 Х 4.5 СМПРОИЗВОДИТЕЛ: ВЕЛИКОБРИТАНИЯ..
5.50лв.
Модел: 4180
ШАНТА КЛЕР ЛАВАНДУЛА ОБЕЗМАСЛИТЕЛ 600 МЛВИСОКА ИНТЕНЗИВНОСТ СРЕЩУ УПОРИТИ МАЗНИНИ.ПОДХОДЯЩ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ КАКТО У ДОМА, ТАКА И ПРОФЕСИОНАЛНО.ОСТРАНЯВА ЗАМЪРСЯВАНИЯ И МАЗНИНИ ОТ ФУРНИ, АБСОРБАТОРИ, ГРИЛОВЕ, ПЛОТОВЕ, СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ, ПОДОВИ НАСТИЛКИ, ТЪКАНИ..
5.90лв.
Модел: 4179
ШАНТА КЛЕР МАРСИЛСКИ САПУН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ 600 МЛВИСОКА ИНТЕНЗИВНОСТ СРЕЩУ УПОРИТИ МАЗНИНИ.ПОДХОДЯЩ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ КАКТО У ДОМА, ТАКА И ПРОФЕСИОНАЛНО.ОСТРАНЯВА ЗАМЪРСЯВАНИЯ И МАЗНИНИ ОТ ФУРНИ, АБСОРБАТОРИ, ГРИЛОВЕ, ПЛОТОВЕ, СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ, ПОДОВИ НАСТИЛКИ, ТЪКАНИ..
5.90лв.
ШАНТА КЛЕР ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА БАНЯ С ОЦЕТ 625 МЛ
ИЗЧЕРПАН
Модел: 4168
CHANTE CLAIR ПРЕПАРАТ ЗА БАНЯ ПРОТИВ ВАРОВИК.ОБОГАТЕН С БЯЛ ОЦЕТ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН БЛЯСЪК.ОТСТРАНЯВА ЗАМЪРСЯВАНИЯТА С ЛЕКОТА.ПОДХОДЯЩ ЗА ПЛОЧКИ, ПОД, САНИТАРЕН ФАЯНСПРОИЗВОДИТЕЛ: ИТАЛИЯ..
5.99лв.
ДОМЕСТОС ПОЧИСТВАЩ СПРЕЙ 450 МЛ
ИЗЧЕРПАН
Модел: 4166
DOMESTOS УНИВЕРСАЛЕН ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ, ПОДХОДЯЩ ЗА КУХНИ, БАНИ И ДРУГИ МИЕЩИ ПОВЪРХНОСТИ.СЪДЪРЖА ИЗБЕЛВАЩИ АГЕНТИ.МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ВЪРХУ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА,, КЕРАМИКА, ПОРЦЕЛАН.НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА БОЯДИСАНИ ПОВЪРХНОСТИ..
5.90лв.
ГРАН ФОРТЕ БОР WC КОШНИЧКИ 4 БР
Hot ИЗЧЕРПАН
Модел: 4156
GRAN FORTE КОШНИЧКИ ЗА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ 4БР Х 33 ГРПОЧИСТВАТ И АРОМАТИЗИРАТ.ПОСТАВЯТ СЕ НА РЪБА НА ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ...
3.50лв.
ЦИФ ТИТАНИУМ ПАУЪР ЕКШЪН ВЕРО ЗА СЪДОВЕ 450 МЛ
ИЗЧЕРПАН
Модел: 4152
CIF TITANIUM ИДЕАЛНО ПОЧИСТВА МАЗНИНИ И ЗАМЪРСЯВАНИЯ.КОНЦЕНТРИРАНАТА ФОРМУЛА ОСТАВЯ СЪДОВЕТЕ ЧИСТИ И БЛЕСТЯЩИ.СВЕЖ АРОМАТ...
3.90лв.
ШАНТА КЛЕР ФЛОРАЛ ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ 600 МЛ
-17 % ИЗЧЕРПАН
Модел: 4151
CHANTE CLAIR УНИВЕРСАЛЕН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ, КОЙТО ЕФЕКТИВНО ДЕЙСТВА НА ВСИЧКИ МИЕЩИ СЕ ПОВЪРХНОСТИ.УНИВЕРСАЛЕН ПРОДУКТ С ДЕЗИНФЕКЦИРАЩ ЕФЕКТ, ПОДХОДЯЩ КАКТО ЗА ПЕЧКИ И ХЛАДИЛНИЦИ, ТАКА И САНИТАРЕН ФАЯНС И ПЛОЧКИ В БАНЯТА...
4.99лв. 5.99лв.
КСАНТО ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА МЕБЕЛИ 400 МЛ
ИЗЧЕРПАН
Модел: 4146
XANTO СПРЕЙ С ПЧЕЛЕН ВОСЪК ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ПОЛИРАНЕ НА МЕБЕЛИ.ПОДХРАНВА, ЗАЩИТАВА И ПОЛИРА. ПРЕМАХВА С ЛЕКОТА ПРАХ И ОТПЕЧАТЪЦИ ОТ ПРЪСТИ.ПРИДАВА БЛЯСЪК И СВЕЖ АРОМАТ...
5.90лв.
Модел: 4145
XANTO ПЯНА ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПЕТНА ОТ КИЛИМИ И МОКЕТИ.БЕЗ ПРЕКАЛЕНО НАМОКРЯНЕ. СЪХНЕ БЪРЗО. НЕ ОСТАВЯ ЛЕПКАВИ ОСТАТЪЦИ ВЪРХУ ПОВЪРХНОСТТА...
5.90лв.
Модел: 4144
XANTO ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ПЕЧКИ, ГРИЛ, БАРБЕКЮ.С ЛЕКОТА ПРЕМАХВА ЗАГОРЕЛИ ХРАНИ И МАЗНИНИ. ОСТАВЯ ФУРНАТА ИЛИ БАРБЕКЮТО ИСКРЯЩО ЧИСТИ.ПОДХОДЯЩ И ЗА СТЪКЛА НА КАМИНИ...
5.90лв.
СЛАМ ДЕСКАЛЕР ПРЕПАРАТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ВАРОВИК ОТ ЕЛ. УРЕДИ 4Х30МЛ
ИЗЧЕРПАН
Модел: 4137
SLAM DESCALER 4X30МЛ ПРЕПАРАТ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА КОТЛЕН КАМЪК.ПРЕМАХВА ДО 100% КОТЛЕНИЯ КАМЪК ОТ УРЕДИТЕ И ПОДОБРЯВА ТЯХНАТА РАБОТА.С БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО ДЕЙСТВИЕ, ОТЛИЧЕН РЕЗУЛТАТ САМО СЛЕД 8 МИНУТИ, МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЕЛ. КАНИ, КАФЕ МАШИНИ, ЮТИИ И ДР...
4.99лв.
WC NET ТАБЛЕТКИ ЗА СЕПТИЧНА ЯМА 16 БР. WC NET ТАБЛЕТКИ ЗА СЕПТИЧНА ЯМА 16 БР.
Hot
Модел: 4133
Лесното и икономично решение срещу лоши миризми и задръствания WC Net таблетки за септична яма, благодарение на новата си концентрирана формула, засилва действието на ензимите и разтваря твърдите отпадъци, предотвратявайки задръстванията. Използва се веднъж седмично, избягва лошите миризми и по..
21.90лв.
Модел: 4125
МАГИЧЕСКИ ГЪБИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РАЗЛИЧНИ ПОВЪРХНОСТИ.НЕ СЪДЪРЖА ХИМИКАЛИ.ОСТРАНЯВА УПОРИТИ ЗАМЪРСЯВАНИЯ ОТ ВРАТИ, ПОДОВЕ, БАНИ, МИВКИ..
4.99лв.
ИНСЕТ ЛАВАНДУЛА ПОЛИРАЩ ПРЕПАРАТ ЗА МЕБЕЛИ 300 МЛ
ИЗЧЕРПАН
Модел: 4124
INSETTE POLISH ПОЧИСТВАЩ И ПОЛИРАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ДЪРВЕНИ ПОВЪРХНОСТИ.ОСТРАНЯВА ПРАХТА, СЛЕДИТЕ ОТ ПРЪСТИ И ПЕТНАТА ОТ МЕБЕЛИТЕ.ПРИДАВА БЛЯСЪК И ЗАЩИТАВА ПОВЪРХНОСТИТЕ.ПРОИЗВЕДЕНО В АНГЛИЯ..
3.99лв.
ИНСЕТ НЕЙЧЪРАЛ ПОЛИРАЩ ПРЕПАРАТ ЗА МЕБЕЛИ 300 МЛ
Hot ИЗЧЕРПАН
Модел: 4123
INSETTE POLISH ПОЧИСТВАЩ И ПОЛИРАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ДЪРВЕНИ ПОВЪРХНОСТИ.ОСТРАНЯВА ПРАХТА, СЛЕДИТЕ ОТ ПРЪСТИ И ПЕТНАТА ОТ МЕБЕЛИТЕ.ПРИДАВА БЛЯСЪК И ЗАЩИТАВА ПОВЪРХНОСТИТЕ.ПРОИЗВЕДЕНО В АНГЛИЯ..
3.99лв.
Модел: 4122
НОВИЯТ ЦИФ С АРОМАТ НА ЛИМОН Е ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ, ПОДХОДЯЩ ЗА КУХНИ И БАНИ.ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВА МИВКИ, ПЛОЧКИ, КУХНЕНСКИ ПЛОТОВЕ И ДРУГИ.ПРЕМАХВА УПОРИТИ ЗАМЪРСЯВАНИЯ.ПОЧИСТВА ДО БЛЯСЪК..
4.99лв.
Модел: 4121
НОВИЯТ ЦИФ ОРИДЖИНАЛ Е МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ, ПОДХОДЯЩ ЗА КУХНИ И БАНИ.ПОДХОДЯЩ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА МИВКИ, КУХНЕНСКИ ПЛОТОВЕ, ПЛОЧКИ, ВАНИ.ЕФИКАСНО ПРЕМАХВА УПОРИТИТЕ ЗАМЪРСЯВАНИЯ.ПОЧИСТВА ДО БЛЯСЪК...
4.99лв.
Модел: 4116
PULIRAPID ANTIKALCARE ACETO 500МЛ СПРЕЙ - ПРЕПАРАТ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА КОТЛЕН КАМЪК.ЛЕСНО ПРЕМАХВА ВАРОВИК, ПЕТНА ОТ ВОДА, РЪЖДА И САПУН.ПОДХОДЯЩ ЗА БАНИ И КУХНИ.С НАТУРАЛЕН ОЦЕТ ЗА ПО ВЕЧЕ БЛЯСЪК...
5.50лв.
ПУЛИРАПИД АНТИКАЛКАРЕ СПРЕЙ 500МЛ
Hot
Модел: 4115
PULIRAPID ANTIKALCARE 500МЛ СПРЕЙ - ПРЕПАРАТ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА КОТЛЕН КАМЪК.ЛЕСНО ПРЕМАХВА ВАРОВИК, ПЕТНА ОТ ВОДА, РЪЖДА И САПУН.ПОДХОДЯЩ ЗА БАНИ И КУХНИ...
5.50лв.
Модел: 4113
STEAM CLEANER ЕФЕКТИВНИ И БЪРЗОДЕЙСТВАЩИ САШЕТА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА.СИЛНАТА ФОРМУЛА ДЕЙСТВА ЗА 2 МИНУТИ, РАЗТВАРЯ ЗАМЪРСЯВАНИЯТА И ПРИДАВА СВЕЖ АРОМАТ.ОПАКОВКАТА Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ДВЕ УПОТРЕБИ...
4.99лв.
Модел: 4112
CRYSTALE ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕРАЛНА МАШИНА 500МЛПОЧИСТВА И ОСВЕЖАВА ПЕРАЛНАТА МАШИНА И ПОМАГА ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ НАТРУПВАНЕТО НА КОТЛЕН КАМЪК.ПРЕДОТВРАТЯВА НАТРУПВАНЕТО НА ЗАМЪРСЯВАНИЯ КОИТО МОГАТ ДА УВРЕДЯТ И НАРУШАТ ЕФЕКТИВНОСТА НА УРЕДА.ЕДНА БУТИЛКА Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА 2 ПОЧИСТВАНИЯ.РЕДОВНАТ..
5.99лв.
Модел: 4099
SPIC SPAN ORCHIDEA NERA 1L ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ПОД КОЙТО ПРЕМАХВА ЗАМЪРСЯВАНИЯТА И ОСТАВЯ ПОВЪРХНОСТИТЕ БРИЛЯНТНО ЧИСТИ И АРОМАТИЗИРАНИ.ПОЧИСТВА  БЪРЗО, ЕНЕРГИЧНО И ЕФЕКТИВНО.БЛАГОДАРЕНИЕ НА СВОЯТА АНТИБАКТЕРИАЛНА  ФОРМУЛА , ТОЙ ОСИГУРЯВА ЕФЕКТИВНО ДЕЗИНФЕКЦИРАЩО ДЕЙСТВИЕ...
4.99лв.
СПИК СПАН БЕРГАМОНТ ПРЕПАРАТ ЗА ПОД 1Л СПИК СПАН БЕРГАМОНТ ПРЕПАРАТ ЗА ПОД 1Л
ИЗЧЕРПАН
Модел: 4098
SPIC SPAN CEDRO E BERGAMOTTO 1L ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ПОД КОЙТО ПРЕМАХВА ЗАМЪРСЯВАНИЯТА И ОСТАВЯ ПОВЪРХНОСТИТЕ БРИЛЯНТНО ЧИСТИ И АРОМАТИЗИРАНИ.ПОЧИСТВА  БЪРЗО, ЕНЕРГИЧНО И ЕФЕКТИВНО.БЛАГОДАРЕНИЕ НА СВОЯТА АНТИБАКТЕРИАЛНА  ФОРМУЛА , ТОЙ ОСИГУРЯВА ЕФЕКТИВНО ДЕЗИНФЕКЦИРАЩО ДЕЙСТВИЕ...
4.99лв.
СПИК СПАН ПРЕПАРАТ ЗА ПОД И ПАРКЕТ ПРЕМАХВАЩ МИРИЗМИ ОТ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ 1Л
Hot
Модел: 4097
Spik Span препаратът за под и паркет, премахващ миризми от домашни любимци, е специално създаден продукт, който осигурява ефективно почистване и освежаване на подовите повърхности, причинени от неприятни миризми, причинени от домашни любимци.Този иновативен препарат на Spik Span предлага мощно дейст..
4.99лв.
СПИК СПАН БЯЛ МУСКУС ПРЕПАРАТ ЗА ПОД 1Л СПИК СПАН БЯЛ МУСКУС ПРЕПАРАТ ЗА ПОД 1Л
Hot
Модел: 4096
SPIC SPAN MUSCHIO BIANCO 1L ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ПОД КОЙТО ПРЕМАХВА ЗАМЪРСЯВАНИЯТА И ОСТАВЯ ПОВЪРХНОСТИТЕ БРИЛЯНТНО ЧИСТИ И АРОМАТИЗИРАНИ.ПОЧИСТВА  БЪРЗО, ЕНЕРГИЧНО И ЕФЕКТИВНО.НЕГОВАТА ФОРМУЛА С БЯЛ МУСКУС ОСТАВЯ ПРИЯТНА НОТКА НА СВЕЖА И ЕСТЕСТВЕНА ЧИСТОТА В ЦЕЛИЯ ДОМ.БЛАГОДАРЕНИЕ НА СВОЯТА А..
4.99лв.
ЛЕНОР ЕКЗОТИК БЛУУМ АРОМАТИЗИРАЩ И ИЗГЛАЖДАЩ СПРЕЙ ЗА ТЪКАНИ 500МЛ
Hot
Модел: 4095
LENOR CREASE RELEASER EXOTIC BLOOM 500МЛ АРОМАТИЗИРАЩ СПРЕЙ ЗА ТЕКСТИЛ С ЛУКСОЗЕН АРОМАТ НА LENOR, ПРЕМАХВАЩ ГЪНКИТЕ БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМО ГЛАДЕНЕ.ПРЕМАХВА СТАТИЧНОТО ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ОТ ТЪКАНИТЕ И НЕПРИЯТНИТЕ МИРИЗМИ.ПОДХОДЯЩ ЗА ПОЧТИ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ТЪКАНИ...
12.90лв.
ЛЕНОР САМЪР БРИЙЗ АРОМАТИЗИРАЩ И ИЗГЛАЖДАЩ СПРЕЙ ЗА ТЪКАНИ 500МЛ ЛЕНОР САМЪР БРИЙЗ АРОМАТИЗИРАЩ И ИЗГЛАЖДАЩ СПРЕЙ ЗА ТЪКАНИ 500МЛ
Hot
Модел: 4094
LENOR CREASE RELEASER SUMMER BREEZE 500МЛ АРОМАТИЗИРАЩ СПРЕЙ ЗА ТЕКСТИЛ С ЛУКСОЗЕН АРОМАТ НА LENOR, ПРЕМАХВАЩ ГЪНКИТЕ БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМО ГЛАДЕНЕ.ПРЕМАХВА СТАТИЧНОТО ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ОТ ТЪКАНИТЕ И НЕПРИЯТНИТЕ МИРИЗМИ.ПОДХОДЯЩ ЗА ПОЧТИ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ТЪКАНИ...
12.90лв.
Показани 1 от 50 | 89 (2 Страници)
topkozmetika.bg използва бисквитки, за да Ви улесним в пазаруването. Ако продължите да използвате услугите ни, ще приемем че сте съгласни с използването на такива бисквитки. Научете повече за бисквитките в Общите ни условия.